Voorstelling

Beste Classic Car fanaten,


2015 ..... 16e editie van de THE NATIONAL CLASSIC TOUR ®

We nemen jullie mee naar Sicilië, een Italiaans eiland in de Middellandse Zee, die veel te bieden heeft door de grote diversiteit aan landschappen, cultuur, Italiaanse gerechten en het zachte zomers klimaat.
Dit evenement is meer dan zo maar een rally en is dan ook de redenen waarom het niet kan vergeleken worden.
Ook dit jaar terug is de Tour een ware vakantie-passie.
Enkele dagen om het eiland te ontdekken op eigen tempo, genietend van de kleurrijke variërende landschappen, de prachtige historische wegen, bijna verlaten en van de ene verwondering in de andere.
We hebben twee routes uitgestippeld, een beetje verschillend van elkaar : één voor REGULARITY en één voor DISCOVERY

In tegenstelling tot andere jaren hebben we besloten om tijdens de rally in hetzelfde hotel te verblijven. D.w.z. dat we het wat relaxer hebben maar voor de groep Regularity doch twee ietwat zwaardere dagen.
Het geselecteerde Rocco Forte Resort is één der meest exclusieve resorts in Europa. Het concept laat toe aan de echtgenotes of metgezellen, die er een paar dagen willen op uittrekken terwijl hun echtgenoten/vrienden deelnemen aan de rally, de groep te vervoegen voor dit uniek verblijf.

Sicilië is ook de bakermat van de autosport. De oudste en meest mythische race van de wereld, de legendarische Targa Florio, die vanaf 1906 jaarlijks plaatsvond op een stratencircuit.
Ter nagedachtenis aan deze befaamde races en hun helden leggen we de bekende wegen van het parcours af

Sicilië, beroemd om zijn heerlijke wijnen en prachtige archeologische sites kunnen bezocht worden door de deelnemers die ervoor kozen om de expeditie te beleven in Discovery.
Bovendien hebben we een privé vliegtuig gecharterd die ons naar Catania brengt waar we er de eerste nacht verblijven zodat we de volgende dag meteen van start kunnen gaan met de uitlopers van de Etna, de grootste actieve en meest imposante vulkaan van Europa.

Enkele dagen voor vertrek wordt u uitgenodigd voor de technische en administratieve keuring, de receptie en aansluitend het laden van de vrachtwagens.

Net als de voorbije jaren staat ons professioneel, gemotiveerd en bekwaam team voor u klaar om van dit evenement een echte vakantie te maken en een sportieve happening van hetzelfde niveau als de vorige edities.
De repatriëring van de wagens is eveneens voorzien. Meer informatie hieromtrent wordt u later verstrekt naarmate het evenement nadert. Ter herinnering de rally gaat door van zondag 24 mei tot en met vrijdag 29 mei 2015.

Degenen die willen kunnen hun verblijf verlengen in dit hedendaags gesofisticeerd resort met zijn golfbanen (8), één van de mooiste in Italië, en Spa, nummer 1 in Europa.

Wij kijken er alvast naar uit om u mee te nemen in deze Tour en blijven tot uw dienst voor alle bijkomende vragen.
Tot binnenkort,

Jacques Bruyns

 Editie 2014 Editie 2013 Editie 2011 Editie 2010 Editie 2009 Editie 2008 Editie 2007

Editie 2006 Editie 2005 Editie 2004 Editie 2003 Editie 2002 Editie 2001 Editie 2000

  masterswitch