Voorstelling

Beste liefhebbers,

Dit jaar viert de THE NATIONAL CLASSIC TOUR ® haar vijftiende verjaardag, reden genoeg om de formule wat te wijzigen en een regio te bezoeken die door de NCT nauwelijks werd bezocht in het verleden

Dit evenement, die met geen enkele andere vorm te vergelijken is, is veel meer dan een rally.
In eerste instantie is het een evenement, maar ook en vooral een erg leuke en sportieve vakantie. Enkele dagen waarbij u landschappen doorkruist,
prachtige en bijna verlaten routes berijdt, van de ene verwondering in de andere valt.
In vergelijking met de andere jaren hebben we deze keer geopteerd voor wat meer comfort 's avonds en 's morgens waardoor we slechts twee hotels hebben
gekozen.

Enkele dagen voor vertrek wordt er wat tijd besteed aan de technische en administratieve controle evenals het laden van de vrachtwagens met bestemming het Spaanse Baskenland.

Het parkoers zal ongetwijfeld extraordinair zijn, een weldaad voor het oog naar de verfijning van deze regio's, maar ook de schoonheid van de routes en het plezier deze wegen te berijden.
Vier dagen van genot en plezier.

We reizen doorheen de Spaanse en Franse Pyreneeën die zonder twijfel een van de mooiste landschappen van Europa
blijven.

We zullen niet alleen de specialisten van de Regularity hebben, ook dit jaar verwelkomen we de Discovery's die aan boord van hun mooie wagens op eigen ritme en zonder chrono het uitgekozen traject zullen doorkruisen.

Net als de voorbije jaren staat ons professioneel, gemotiveerd en bekwaam team voor u klaar om van dit evenement een echte vakantie te maken en een sportieve happening van hetzelfde niveau als de vorige edities.

De repatriëring van de wagens is eveneens voorzien. Meer informatie hieromtrent wordt u later verstrekt naarmate het evenement dichterbij komt. Ter herinnering de rally zal doorgaan van woensdag 18 juni tot zondag 22 juni 2014.

Op zondag 22 juni, rond de middag, vertrekken we vanuit Biarritz met een gecharterd privévliegtuig naar België om kort na de middag toe te komen.

Tenslotte worden de ander sporten niet verwaarloosd want elke dag kunnen we de gebeurtenissen van de match Brazilië - Rode duivels volgen.


Tot binnenkort,

Jacques Bruyns

 Editie 2013 Editie 2011 Editie 2010 Editie 2009 Editie 2008 Editie 2007 Editie 2006

Editie 2005 Editie 2004 Editie 2003 Editie 2002 Editie 2001 Editie 2000

masterswitch Treetop Ginion