Voorstelling

Beste liefhebbers,

Dit jaar, op het einde van de maand mei, vertrekt de THE NATIONAL CLASSIC TOUR ®, nu al voor de 14e keer, naar zachtere, groene oorden.

Dit evenement is veel meer dan een rally, een van de redenen waarom het dan ook niet te vergelijken is.
Hoofdzakelijk is dit een evenement maar ook vooral een echte mooie sportieve vakantie.
Tijdens die enkele dagen doorkruisen we prachtige landschappen met schitterende wegen, die sterk geladen zijn van een sportieve geschiedenis.
Elke avond vertoeft u op een plaats langsheen de prachtige Italiaanse en Franse 'Riviera'.

Enkele dagen voor vertrek wordt een dag uitgestippeld voor de technische en administratieve controle alsook het laden van de vrachtwagens.

Het parkoers zal absoluut extraordinair zijn en een streling voor het oog met zijn geraffineerde gebieden maar ook door de schoonheid van de wegen en het rijplezier op deze routes.
Vier dagen van genot en plezier !

We beëindigen zoals we onze vakantie starten op een van de meest sympathieke stranden in de baai van Pampelonne. Tijdens een lunch is er de prijsuitreiking die plaatsvindt aan de rand van de 'grande bleu'

We zullen er niet enkel de specialisten van de Régularity hebben, maar ook dit jaar zijn de Discovery welkom, deze die zonder tijdlimieten of chrono's het parkoers doorkruisen aan hun tempo en ten volle genieten van de mooie uitzichten, de extraordinaire schoonheid, de rust en de uitzonderlijke geuren.

Net zoals de vorige jaren staat ons professioneel, competent, gemotiveerd en goedlachs team terug paraat om van dit evenement een onvergetelijke vakantie en een sportieve happening te maken.

Ook de repatriëring van de wagens is terug voorzien. Meer details hieromtrent worden u later medegedeeld.

Tevens wil ik jullie er nogmaals op wijzen dat de THE NATIONAL CLASSIC TOUR 2013 doorgaat van zaterdag 25 tot woensdag 29 mei 2013.

Tot binnenkort,

Jacques Bruyns

 

Editie 2011 Editie 2010 Editie 2009 Editie 2008 Editie 2007 Editie 2006 Editie 2005 Editie 2004 Editie 2003 Editie 2002 Editie 2001 Editie 2000

masterswitch bfov fvba biotherm