Voorstelling

THE NATIONAL CLASSIC TOUR ® wordt nu al meer dan 10 jaar georganiseerd onder bescherming van de Internationale Auto Federatie, in de vorm van een Regelmatigheidrally.

Het werd daarom misschien tijd om de aard van dit evenement aan te passen en deze te laten evolueren naar een format dat beter beantwoord aan de verwachtingen van een bepaalde groep in ons cliënteel.

Minder wagens, meer gemoedelijkheid, een echte reis aan een snelheid die de auto’s vroeger reden, in een regio die enorm beïnvloed word door een zeer “British” touch of comfort en art de vivre. Een mooie regio ook, met prachtig groene en bucolische wegen.

Een regio die een luisterrijke geschiedenis kent, beginnende met de verovering van het eiland door Willem de Veroveraar en gaande tot de invasiepoging in de zomer van 1940, die door de Royal Air Force met veel moed, technisch vernuft, handigheid en patriottisme werd verijdeld.

Een regio tenslotte, die zeer nauw gelieerd is aan de geschiedenis van de Automobiel. Wij gaan op zoek naar de geschiedenis en het patrimonium van de Engelse autowereld met niet alleen een bezoek aan het National Motor Museum in Beaulieu, maar we rijden ook naar de Rolls Royce Motorcars Factory. En nadien stoppen we bij een grote constructeur uit de Formule 1.
En dan rest nog de apotheose : we worden geprivilegieerd bezoeker aan het befaamde Goodwood Festival of Speed !!!

Enjoy this new experience.


Jacques  Bruyns

 

Editie 2010 Editie 2009 Editie 2008 Editie 2007 Editie 2006 Editie 2005 Editie 2004 Editie 2003 Editie 2002 Editie 2001 Editie 2000

masterswitch bfov fvba biotherm