Voorstelling

Na 10 jaren België en rally’s in lijn is de tijd aangebroken om te innoveren en eens een nieuw concept te proberen.

THE THE NATIONAL CLASSIC TOUR® 2010 blijft eerst en vooral een regelmatigheidrally, maar hij maakt bovendien deel uit van een vakantieverblijf in het zuiden van Frankrijk.

Vier buitengewone dagen in en rond Saint-Tropez…

Een merkelijk kleiner aantal wagens, als naar gewoonte een selectief parcours maar ook een droomhotel, lunchplaatsen die hun gelijke niet kennen, een strand dat u elke avond welkom heet aan het einde van de rit, “vrije” avonden die u de kans geven om in het hotel te dineren ofwel met vrienden de stad in te trekken.

Een uitgelezen kans dus om voluit uw liefhebberij te beleven in een zeer voorname omgeving en er tevens uw echtgenote of levensgezellin uit te nodigen om u bij te staan terwijl zij volop kan genieten van de omgeving en de beschikbare faciliteiten en ontspanningsmogelijkheden.

Kortom, alle ingrediënten zijn aanwezig om van deze vakantie en belevenis een sleutelmoment van het jaar te maken. U beschouwt het als een rally, anders dan de andere, ofwel als een vakantie, anders dan de andere…

Dit alles met de uitdrukkelijke wens om zich te gedragen als een genodigde, met respect voor de omwonenden, hun rechten en de natuur.


Jacques  Bruyns

 

Editie 2009 Editie 2008 Editie 2007 Editie 2006 Editie 2005 Editie 2004 Editie 2003 Editie 2002 Editie 2001 Editie 2000

masterswitch biotherm biotherm biotherm