Voorstelling

Al 6 jaren hebben we gereden over de wegen van België, het Groothertogdom Luxemburg, Nederland, Zwitserland en niet te vergeten Frankrijk: ongelooflijk rijk aan landschappen en prachtige routes, zowel voor de romantici als de liefhebbers van echte stuurmanswegen.
Uw « THE NATIONAL CLASSIC TOUR » ® is inmiddels uitgegroeid tot een echte « klassieker ».

Wij gaan onze passie voor de klassieke wagens opnieuw beleven met het grootste respect voor de omgeving en diens bewoners die ons zo vriendelijk uitnodigen hun regio te doorkruisen.
Opnieuw zullen we kunnen beproeven hoe onze mooie wagens zich, hoewel sportief gereden, toch geheel sereen en respectvol kunnen integreren in het landschap.

Regelmatigheidsrally’s moeten blijven verderbestaan met de hulp van de echte gentlemen in onze « karavaan »: allen bewust van onze gedeelde passie en het feit dat de auto een synoniem blijft voor vrijheid en blijheid.

Het is slechts met dit uitgangspunt dat wij met veel genoegen verder zullen werken aan het samenstellen van een bijzondere week, vervuld van sportieve vreugde en momenten vol vriendschap en passionele herinneringen.

Bedankt dat U wil deelnemen en zich wil aansluiten bij deze filosofie die in onze ogen de enige juiste is.
Bedankt dat U zich, wederom, als “gast” zult gedragen.


Kiki  Bruyns

Editie 2005 Editie 2004 Editie 2003 Editie 2002 Editie 2001 Editie 2000

athlon car lease masterswitch biotherm biotherm biotherm